heheh

slm shbt2....
maaf, lama tidak menulis..cuti ni, penumpuan penuh pd keluarga tersayang..
insyaallah, ada kelapangan akan menulis lg..
maaf atas apa2 hal... Read More…

3 comments:

ukhti_handayani said...

Assalamualaikum wr.wb
iya kak,,x mengapa,,sri kan selalu berdoa untuk kesejahteraan akk&keluarga,,
alhamdulillah Allah dh mempertemukan sri dgn akk,meskipun hny lewat dunia maya ni,sri x tahu nk balas apa ats semua kebaikan akk,,terima kasih kak,,kerana akk dh berniat baik nk bantu sri,,kedatangan akk umpama cahaya dlm hidup sri,sri x sangka masih ade orang2 baik seperti akk,mungkin akk adlh orang pilihan yang dikirimkan Allah untuk mempermudah urusan sri,
alangkah bangganya orangtua akk,mempunyai anak yg sholehah lagi baik hati pulak,,

semua ini hnya kerana Allah,,
sri sngt mengharapkan pertolongan dr Allah,,kerana Allah maha kuasa atas segalanya,,

sri jugak mnt doanya ye kak,,
rencananya thn dpn sri nk cuba ikut test SPMB(seleksi penerimaan mahasiswa baru),,,
wlwpun sri x punya apa2,,sri punya Allah,,Allah sentiasa bersama kita,,betul kak??

al- mujahidah said...

slm sri..maafkn akak sri krn lama x bermsg dgn sri..kalo akak dirumah, akak perlu jaga keluarga akak..akak minta maaf byk sri..insyaallah akak cuba bantu..akk cuba usahakn bidang ekonomi skrg.akak th ramai sgt shbt2 akak yg memerlukan wang skrg ini.akk cuba...terima kasih byk sri..doakan akak..iman yg plg utama ialah sentiasa merasai ALLAH ada bersma2 kita, ALLAH MELIHAT,ALLAH MENDENGAR DAN ALLAH TAHU ISI HATI KITA..ada wang lebih,akk bagi pd sri.sri bagitahu ya mcmne nk tukarkn pd wang indonesia..insyaallah...

ukhti_handayani said...

salam,kak,,
terima kasih sekali kak,akk dh cuba nk bantu sri,,
sri menangis membaca msg akk,sungguh,,alangkah mulianya hati akk,,tulusnya hati akk,dh nk bantu sri,
Alhamdulillah Ya Allah,,,
terima kasih kak,
tp sebetulnya,,untuk sekarang sri blm butuh uang kak,,kerana ujian SPMBnya masih lama kak,,ujiannya bulan juni thn depan..
sri skrg mempersiapkan diri untuk menghadapi ujian SPMBnya,,kerana hny orang2 pilihan sahaja yang diterima,,sri jugak rajin menabung,,untuk tambahan biaya masuk universitas nanti,,

blog sri pun blm selesai,,kerana akhir2 ni sri x sempat nk tulis blog,,tp insya Allah akan sri selesaikan...
kak,,mungkin awal bulan nnti sri bagi foto sri&keluarga ngan akk,,mungkin sri kirim lewat email je,,kerana akk jarang online,,
sri jugak akan kirim identitas sri,,

masalah tukar uang sri jugak kurang tahu kak,,tp nnti besok2 sri cuba tanya ngan orang,,

sekali lagi terima kasih banyak ye kak,,dh mahu membantu sri,,

syukron jazilan katsiron yaa ukhti,,
semoga Allah menggantikan semua kebaikan akk dengan pahala yang berlipat ganda,,amiin